Valdete Daka: Prokuroria Speciale po i heton votat e diasporës

Daka thotë se Prokuroria Speciale po i heton votat e diasporës.

Në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, kryetarja Valdete Daka, e pranoi se po bëhen hetime por nuk ka treguar se për cilën parti dhe për kë bëhet fjalë.

Daka tha se Prokuroria Speciale mund të bëjë publike diçka rreth hetimeve pasi ajo nuk mund të tregojë më shumë për shkak se është edhe vet gjyqtare.

TË FUNDIT

Rekomandime