Sot hidhet shorti për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve

Sot do të organizohet ceremonia e tërheqjes së shortit nga KQZ, ku 25 subjektet politike do të mësojnë për numrin e tyre dhe njëkohësisht renditjen në fletëvotim.

Ceremonia e tërheqjes së shortit do të mbahet nga ora 16:00.

Në mbledhjen e mbajtur dje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim që që numrat e partive politike pjesëmarrëse në zgjedhjet e 6 tetorit do të jenë nga 111 e lartë.

TË FUNDIT

Rekomandime