Reperja e njohur, Tayna është njëra ndër këngëtaret më të suksesshme të estradës.

Ajo ka sjellur projekte të ndryshme, të cilat janë pëlqyer nga publiku.

Një gjë të tillë e bëri së fundmi, duke e publikuar këngën e saj më të re.

Kënga e quajtur “Qe qe” është punuar nga Cricket me muzikë dhe melodi nga Tayna dhe Muma.

TË FUNDIT

Rekomandime