Policia për një ditë arreston 30 persona dhe shqipton 1552 tiketa trafiku

Policia e Kosovës për 24 orë ka arrestuar 30 persona të dyshuar për vepra të ndryshme penale.

Prej tyre, 17 janë dërguar në mbajtje e katër në vuajtje të dënimit.

Po ashtu, PK ka dhënë informacione për statistikat e përgjithshme në trafik.

Për një ditë gjithsej kanë ndodhur 48 aksidente trafik, një prej tyre me fatalitet.

Ndërsa, ka shqiptuar 1552 tiketa trafiku.

TË FUNDIT

Rekomandime