Numërimi i votave, këto janë rezultatet e fundit nga diaspora

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve po vazhdon procesi i numërimit të 13 mijë e 500 votave të ardhura me postë. Deri më tash Lëvizja Vetëvendosje ka marrë më së shumti vota – gjithsej 2237.

Pason LDK me 921, PDK ka 731, koalicioni AAK-PSD ka 350 vota dhe koalicioni NISMA-AKR-PD 326 vota.

Në këtë proces nuk janë përfshirë pakot me fletëvotime që kanë ardhur pas afatit ligjor.

Sipas KQZ-së, janë mbi 2 mijë e 600 pako me fletëvotime nga diaspora janë refuzuar pas procesit të vlerësimit.

TË FUNDIT

Rekomandime