Dhjetëra profesionistë i bashkohen AAK-së, Haradinaj: Jam mirënjohës për besimin

 

Ka shumë qytetarë, në mesin e tyre profesionistë të fushave të ndryshme, që po i bashkohen AAK-së ditëve të fundit.

Kryetari i AAK-së dhe i nominuari për kryeministër i koalicionit AAK-PSD, ka prezantuar si aderime edhe dhjetëra emra profesionistësh që kanë vendosur të jenë pjesë e AAK-së para zgjedhjeve që po vijnë.

 

 

“Jetësimi i konceptit 100% shtet kërkon kuadra që shquhen për dije dhe përkushtim, profesionistë të zotë, e studentë me perspektikë, që po na bashkohen përditë, për ta konfirmuar vazhdimësinë e transformimit të vendit”, ka shkruar Haradinaj.

Emrat që i janë bashkaur AAK-së sot janë:

Xhafer Selimi – Profesori universitar i Gjuhës dhe Letërsisë shqipe;

Dr. Mirjeta Berisha dhe Arjanita Shaka – Specialiste të sëmundjes së dhëmbit me endodonci;

Burhan Arifi – Specialist i ortodoncisë;

Pajtim Hasani – Profesor i Gjuhës Angleze;

Krenar Mushica, Merva Gjigolli, Valeza Suka, Mehmet Isufaj, Visar Kokolli, Anila Berkolli, Rinor Bllaca e Blinda Bytyqi- Ekonomistë;

Margarita Elshani – Juriste me master në drejtimin penal;

Valdete Kadriaj, Eltina Sedolli e Flamur Kabashi – Studentë të juridikut;

Besnik Alaj – Menaxher; Labinot Berkolli – Fakulteti për Doganë e Shpedicon;

Blerta Hajrizi – Studente e mjekësisë;

Granit Berkolli – Shkencat Kompjuterike;

Fidane Gjigolli – Shkencat Matematikore;

Fitore Havolli – Orientaliste;

Muhamet Havolli – Shef prodhimi;

Leonita Berkolli – Studente e informatikës;

Betina Bytyqi – Mjeke;

Diturie Bytyqi, Blerta dhe Elona Hajrizi – Fizioterapeute;

Granit Bllaca – Student i shkencave politike në Austri.

Haradinaj është shprehur mirënjohës për besimine tyre.

TË FUNDIT

Rekomandime