Çfarë bën princesha për fytyrën, mund ta bëni në shtëpi për pesë minuta!

Do donit të dinit çfarë bën Meghan Markle që ka atë fytyrë? E dimë që përgjigja është PO, prandaj po ju tregojmë disa teknika sekrete (jo dhe aq). Masazhet e fytyrës me duar!

Dukesha i qëndron besnike kësaj teknike pasi ushtrime të tilla rregullojnë teksturën e lëkurës, tonalitetin, prodhimin e kolagjenit dhe mësojnë muskujt si të rrinë të tendosur.

Përveç të tjerave, konturojnë edhe më mirë fytyrën tonë. Çfarë na duhet më shumë se kaq? Asgjë, prandaj nisim me ushtrimet kryesore.

TË FUNDIT

Rekomandime