Biden: Mendoj se Putini është një vrasës

Presidenti amerikan Joe Biden bëri të ditur një vlerësim të inteligjencës amerikane që tregonte se presidenti rus Vladimir Putin autorizoi operacione vitin e kaluar me synim dëmtimin e fushatës presidenciale të tij dhe rritjen e tensioneve në SHBA, transmeton Gazeta Sinjali.

“Ai do të paguajë një çmim”, tha Biden për Putinin në një intervistë për ABC News.

Biden gjithashtu tha se ai mendon se Putini është një vrasës.

Raportohet se nga kjo deklaratë edhe rubla ruse ka rënë në vlerë përkundër dollarit.

TË FUNDIT

Rekomandime