Teknologji

Shëndetësi

Lajmet e fundit

Dalin pensionet dhe pagesat e skemave sociale

Ministria e Financave dhe Transfereve njofton se është bërë ekzekutimi i pagesave për skemat pensionale dhe sociale për 284,247 përfitues për muajin prill 2020,...