aktualiteti

148 Artikuj nga ky autor

Vjeshta, sezona e përkryer për të qenë kreativ

Përveç uljes së temperaturave dhe vjeshtës, muaji shtator sjell edhe ide të reja të marketingut dhe më shumë shitje. Vjeshta në marketing nënkupton ngjyra portokalli,...