aktualiteti

158 Artikuj nga ky autor

22 vjet nga protestat e lëvizjes studentore

Më 1 tetor të këtij viti, ishte Lëvizja Studentore e atëhershme që organizoi protestat, të cilat u organizuan për të kundërshtuar pushtimin e Kosovës...

Miratohet buxheti i Prishtinës, 91 milionë për vitin 2020

Kuvendi komunal i Prishtinës, ka miratuar sot buxhetin komunës mbi 91 milionë euro për vitin 2020 dhe Kornizën Afatmesme Buxhetore për periudhën 2020-2022(KAB) . Këtë...