Unë si djalë i ri me vullnet e energji pozitive, do të jem krah për krah me secilin prej jush, do ti dëgjoj kërkesat e nevojat tuaja ne çdo kohë në çdo vend, do të jem shoku e miku i juaj më i mirë.
Qëllimet e mia janë të thjeshta, të qarta e të nevojshme për të ardhmen e vendit tonë!
Prioritetet e qëllimet e mia që do të kenë përkushtim të plotë nga ana ime janë:
>Cilësia dhe kualiteti i punës.
>Mbështetje në ide e këshilla për zhvillimin e bujqësisë dhe industrisë.
>Përkrahja ndaj punëtorëve të sektorit privat.
>Mbështetje për më shumë investime në sport.
>Përkrahje sa më të madhe për bizneset e vogla.
Besoj fuqishëm që së bashku me kryetarin, Smajl Latifi këto synime do t’i bëjmë realitet dhe të prekshme nga ju.
Andaj ,miq, shokë dhe ju qytetarë të komunes së Rahovecit, kërkoj nga ju që të më mbështetni në këtë rrugëtim.
121 AAK Rahovec
16 Valmir Gashi

TË FUNDIT

Rekomandime